måndag 8 december 2008

Från naturvetare....

....till NATURVETARE!!!

Ja, för tänka sig: Att gå från att läsa kemi lite halvdant i ett och ett halvt år för att sedan byta till biologi som jag tycker är sååå mycket roligare (varför jag inte valde det från början är en gåta) det gör att jag kan känna mig som en riktig naturvetare! En som förstår vad hon håller på med och som tycker det är hur kul som helst! Bättre kan det inte bli! Nu är jag på väg åt rätt håll - mot att bli en kompetent, säker och ännu mer STOLT NATURVETARE - helt i linje med vår fokusfråga att höja statusen på naturvetare! Det känns underbart.

Någon annan än jag som har kommit på att "det här kanske jag inte passar som" men sedan hittat rätt inom någon naturvetarinriktning?

/Angelica

2 kommentarer:

Anonym sa...

Yes! Har samma erfarenhet. Bytte utbildning till naturvetarutbildning efter tre (!) år och nu känns det helt rätt! Så var inte rädda att testa på nya spår i livet!

Angelica sa...

Härligt! Kul att du också hittat till oss! Själv har jag ju alltid varit naturvetare men läst "fel" ämne (för mig vill säga). All ära åt kemi, men biologi är mitt hjärteämne!