söndag 27 september 2009

Ny styrelse vill stärka naturvetares arbetsmarknad

Naturvetarnas studentkongress valde på söndagsförmiddagen Annika Österdahl från Chalmers till ny ordförande för studenterna i förbundet. Tillsammans med Elin Wallin från Stockholms universitet bildar hon presidiet för den nya studentstyrelsen. Christoffer Hamark, Elin Löfroth, Aksel Ydrén och Julia Karlsson valdes också in i studentstyrelsen.

Mer ljus och fokus på naturvetare
Fokusfrågan för styrelsen är att synliggöra naturvetare. Bra förutsättningar, karriärvägar, stärkta löner god kvalitet på utbildningen tror Naturvetarnas kongress kommer bana väg för Sverige i globaliseringens tidevarv. Annika och resten av styrelsen återkommer med sina egna visioner här i bloggen och fortsätter att ge sin syn på naturvetenskap och studentpolitik.

Johan Persäter och Mia Sklenar som ni känner från den här bloggen avgår i styrelsen men valdes in i valberedningen. Känner jag dem rätt kommer de nog blogga då och även framöver. Anna Hamilton är kvar i förbundsstyrelsen ett tag till och Patrik försvarar färgerna i Saco.
Bilder och mer spännande nyheter från helgen där ambassadörer och styrelsen bestämt de nya riktlinjerna hittar ni snart här i bloggen. Tack styrelsen för er fina insats under året. Särskilt tack också till Camilla och resten av den avgående styrelsen som inte kunde närvara under helgen.
Vi som jobbar på Naturvetarna ser fram emot ett nytt spännande år i samarbete med ambassadörer och styrelsen.

Konungen är död, leve konungen!
Pär Karlsson

4 kommentarer:

Johan sa...

Tack till alla för en givande helg och tack till den gamla styrelsen för ett mycket bra samarbete under året. Jätteroligt att Naturvetarna fått en så starkt styrelse som tar över stafettpinnen! Vilket härligt gäng! Jag har fullt förtroende för Annika ÖsterDahl och alla er andra. Lycka till!
/Johan Persäter

anna sa...

Lycka till, ni är ett supergäng!! Tack för en underbart härlig helg!

Mia sa...

Go nya styrelsen, go!!

Patrik sa...

Instämmer med samtliga föregående talare! Tack för en härlig helg! Det känns jättebra med den nya styrelsen, jag är övertygad att ni kommer att göra ett superjobb! Go, go, go!!! :)