tisdag 17 juni 2008

I love London!

Hej, alla glada!
Nu är jag precis hemkommen från en härlig, intensiv, intrycksrik, rolig och solig (!!!) långweekend i London - Englands största turistattraktion! :P
Å vad har jag kommit fram till efter denna resa? Jo, I love London!!! :)
Om man bortser från att luften inte är den allra bästa på alla ställen i centrala London (host, host!) så är det en fantastisk metropol och smältdegel! Vilka sevärdheter och vilka shoppingmöjligheter!!! Efter att strosat runt bland 60 000-kronorsklänningar (nej, inte till mig utan till syrran som också var med på resan) och 250 000-kronorssmycken så kom jag fram till att jag ska bli rik och därefter stamgäst på Harrrods! :) Vilket ställe! En upplevelse utöver det vanliga!
Westminister (parlamentet) är en fantastisk byggnad, så jag tänkte föreslå att vi ska hålla nästa styrelsemöte med Agrifack SR där! :)

Känns lite konstigt att komma hem till Sverige och mitt kära Göteborg igen... Allt är så litet och lugnt å så kör bilarna på höger sida igen! :) Väldigt förbryllande med vänstertrafiken i England.

Nu blir det midsommarfirande och sedan ytterligare en liten resa, denna gången till Paris! Ska också bli jätteroligt! Sedan är det sommarjobb större delen av sommaren som gäller. Det här med student+sommar+ekonomi går ju inte riktigt ihop annars som jag tidigare nämnt i denna blogg.

Ha en fortsatt trevlig sommar! Vi hörs!
/Patrik den vice

3 kommentarer:

Naturvetarna sa...

Jag röstar också för westminister ;)// Linda

Malin sa...

Låter som att ni hade det bra... Hade vart kul att vara med er, men jag var i alla fall med på Skottlandsresan =)

Malin sa...

Låter som att ni hade det bra... Hade vart kul att vara med er, men jag var i alla fall med på Skottlandsresan =)