onsdag 4 november 2009

Njut av vardagen

Så var det lill-lördag igen. Veckans mitt, lika långt till fredagsmys som till söndagsångest. Det går så fort, ekorrhjulet snurrar på och innan man vet ordet av det är det helg och helgen är förbi innan den börjat.

Det gäller att lära sig njuta i vardagen. Ja, dels att man gör något man tycker om som sysselsättning. Och det gör vi, vi är ju naturvetare! Men jag tror också det gäller att hitta ventiler, sånt som gör att man för en stund kan kliva ur den snurrande karusellen. Fritidsintressen är bra men det kan också vara mindre saker som att följa en blogg som får en att drömma sig bort ett litet tag…

här hittar ni Erik Ekedahl som efter exjobbet var klart bestämde sig för att byta ett ekorrhjul mot ett annat. Han gjorde det andra bara drömmer om och packade det han kunde på cykeln och började trampa söderut. Runt jorden skall resan gå och hittills har han hunnit till Georgien. Galet modigt och skönt inspirerande. Och den här bloggen handlar om väldigt snyggt mode och dom glamourösa bilderna från dom coola städerna gör att man längtar sig bort ett slag.

Det var mina tips! Har du några? Det är bara att klicka på kommentera nedan och dela med dig av dina ventiler.

Ha en skön vecka!

Christoffer Hamark


Ps Om du läser det här Erik vill jag bara säga att det också går bra att komma hem för vi saknar dig här.

Inga kommentarer: